fbpx

Webstek Digital Agency

website op maat

Een website op maat is uiterst noodzakelijk voor je onderneming

(R)evolutie

Een website is een absolute noodzaak. Initieel zal een potentiële klant als eerst online op zoek gaan naar een product of dienst. Een website alleen hebben is niet genoeg. Je hebt een website op maat nodig die de klant aantrekt om meer te weten te komen over jouw bedrijf.

Wanneer een website gemaakt wordt met een goedkoop alternatief of zonder de nodige kennis kan dit ervoor zorgen dat je klant dit gaat associëren met jouw bedrijf. Wanneer je dus kiest voor een website kan je deze het best op maat laten maken.

Indruk maken

Door het feit dat je potentiële klanten eerst je bedrijf online bezoeken is het dus aangeraden dat je website tiptop in orde is.

Een website op maat zorgt ervoor dat je content gebruiksvriendelijk én mobile responsive is. Alles wordt dus zo optimaal als mogelijk gemaakt om je website op maat weer te geven op desktop, tablet en mobiel.

Het mobiele aspect wordt maar al te vaak vergeten. Nochtans bekijkt maar liefst 80% van de mensen websites via mobiel. Wanneer je website dus enkel responsive is op desktop ziet maar 20% van de klanten hoe je website eigenlijk moet voorgesteld worden.

Review Webstek Digital Agency

Recente Projecten

Recente Projecten

Roger Bergmans

We mochten voor Roger Bergmans de volledige online én offline branding realiseren.
Hij monteert al enkele jaren objecten en trofeeën op een sokkel.
Zijn website is niet alleen zijn online visitekaartje. Klanten kunnen via zijn website ook prijzen raadplegen én bestellingen plaatsen.

Expiria

Na een mindere ervaring bij een ander bureau kwam Sabine van Expiria bij Webstek Digital Agency terecht voor een website op maat.
Expiria geeft trainingen en workshops over Customer Experience.
Daarnaast is Sabine ook docent aan de Thomas More hogeschool van Geel.

Mobile Responsive

Mobile responsibility is op de dag van vandaag een must. Maar liefst 80% van de websites wordt via mobiel bekeken. Daarom zorgen we ervoor dat je website responsive is. 

Service

Een goede service leveren is waar we voor gaan. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies over hun bedrijf. Samen denken we mee aan de toekomst van onze klant!

Betaalbaar

Kwaliteit aan een eerlijke prijs, voor iedereen! We behandelen elke klant hetzelfde. Webstek Digital Agency helpt je bij het ontplooien van je bedrijf met een professionele website op maat. Laat een nieuwe wereld opengaan en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Hosting

Bij ons kan je terecht voor het professioneel ondersteunen van uw persoonlijk domein. Wij zorgen dat je website wordt gehost en onderhouden vanaf dag één.

Uniek zijn én blijven

Wanneer je website op maat op punt staat kan je actief potentiële klanten gaan bereiken.

Wanneer je jouw bedrijf wil promoten en een unieke boodschap wil verspreiden kan je vanaf nu je website gebruiken als uithangbord.

Met online marketing kan je bedrijf extra in de kijker worden gezet en blijf je je concurrentie voor .Een website op maat is dus een investering die je terugverdient door het online verwerven van potentiële klanten.